آشنایی با تکنیک فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو سلامت نیوز: آشنایی با تکنیک فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو

از حدود 15 سال پیش تکنیک تاتو قاب و سایه ابرو (میکروپیگمنتیشن) متداول شد که طرفداران بسیار زیادی داشت، طوریکه کمتر خانمی را میدیدیم که ابروهایش تاتو نشده باشد!
به مرور با روی کار آمدن تکنیک فیبروز و میکروبلیدینگ، تاتو ابرو یا همان میکروپیگمنتشین رونقش را از دست داد. اما با وجود اینکه که حداقل 5 سال است این تکنیک مرسوم شده، خیلی از افراد هنوز فیبروز و میکروبلیدینگ را دو تکنیک جدا از هم تصور میکنند.
میکرو یعنی ریز و بلید یعنی تیغ یا برش، به عبارتی میکروبلید یعنی برش ظریف و باریک که به اسمهای مختلفی مرسوم است همچون؛ بلید، بلیدینگ و میکروبیلدینگ.
در این مقاله به بیان تفاوت میکروبلیدینگ با فیبروز، ماندگاری آنها، تفاوت میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن و… پرداختهایم.
تفاوت فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ
شاید تعجب کنید ولی این دو تکنیک هیچ تفاوتی با هم ندارند! هر دو به معنای طراحی خطوط نازک و تار مویی ابرو هستند و تنها اسم متفاوتی دارند.
فیبروز همان میکروبلیدینگ است که توسط فردی صربستانی به نام برانکو بابیک پایهگذاری شد. آقای بابیک آکادمی آموزش تخصصیاش را فی و تکنیک خاص خودش را فیبروز نامید که بر اساس علم فیبوناچی برای طراحی قرینه ابروها متناسب با چهره استوار است.
در فیبروز و میکروبلیدینگ خطوطی مویی درست مشابه خطوط ابرو روی پوست طراحی میشود. انواع مختلفی از سبکها و پترنها برای این دو تکنیک وجود دارد مثل؛
فیبروز
نانو بروز
بولد بروز
فشن بروز و…
که در تمامی آنها نواقص ابرو به شکل کاملاً طبیعی و نچرال رفع میگردد.
مزایای فیبروز و میکروبلیدینگ چیست؟
جلوه کاملاً طبیعی و زیبا
طراحی قرینه ابروها متناسب با جام چهره
ماندگاری حداکثر یکساله
درد حین کار کمتر نسبت به میکروپیگمنتیشن
ماندگاری فیبروز و میکروبلیدینگ کمتر از تاتو قاب و سایه ابرو (میکروپیگمنتیشن) است و این موضوع بویژه برای خانمهای تنوع طلب یک مزیت محسوب میشود.
اگر به دنبال ماندگاری بالا هستید شاید تنها تاتو قاب و سایه مناسبتان باشد، اما باید تبعات آن را نیز بپذیرید.
میکروبلیدینگ چه تفاوتی با میکروپیگمنتیشن دارد؟
در میکروبلید با قلم فیبروز و تیغ بلید، رنگ در حدفاصل لایه اپیدرم و درم کاشت میشود و به همین دلیل ماندگاری محدودی دارد.
آشنایی با تکنیک فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو
در میکروپیگمنتیشن رنگ تاتو در لایه درم و توسط دستگاه تاتو و سوزن تاتو کاشت میشود که چون عمیقتر است ماندگاری بسیار بالاتری دارد.
میکروپیگنتیشن ابرو جلوه مصنوعی به چهره میدهد و در گذر زمان دچار تغییر تناژ میگردد. بویژه اگر رنگ تاتو مرغوب و اورجینال نباشد بعد از گذشت یکسال تاتو قرمز، بنفش، دودی و خاکستری میشود و چهره فرد رنگ پریده جلوه میکند.
اگر پوست چربی دارید، میکروبلیدینگ و فیبروز برایتان مناسب نیست، چون فیبروز روی پوست چرب ریزش رنگ بالایی دارد و حتی یکماه نیز دوام ندارد. در این شرایط راهکار مناسب همان میکروپیگمنتیشن است.
اگر فرد دچار بیماری خاصی است از جمله؛
تیروئید
مشکل سیستم ایمنی
مشکل اعصاب
آکنه (وقتی قرص آکوتان مصرف کنند) و…
در این صورت حتی میکروپیگمنتیشن نیز به سختی ماندگاری و دوام دارد و تحت این شرایط میکروبلیدینگ به هیچ عنوان جایز نیست!
آیا روی ابروی فردی که میکروپیگمنتیشن کرده میتوان میکروبلید زد؟
انجام میکروبلیدینگ روی ابرویی که میکروپیگمنتیشن شده بستگی به شدت رنگ بر جا مانده دارد.
اگر رنگ باقیمانده تیره و غلیظ باشد؛ قطعاً نه!
در این حالت خطوط بلید روی رنگ زیری محو و حتی پخش شده و به سایه تبدیل میشود. راهکار این است که ابتدا با محلول ریموور حداقل یک تا دو جلسه رنگ را از زیر پوست بیرون کشید و بعد از گذشت یکماه میکروبلید کرد.
اگر تاتو قدیمی ابرو خیلی کمرنگ شده، در این حالت بلید خیلی مناسبتر است، چون ته سایه باقیمانده در حکم شید یا سایه بین خطوط عمل میکند و به میکروبلیدینگ جلوه چند برابری میدهد.
بسیاری از تاتوکاران روی ابرویی که اصلاً تاتو نشده از تلفیق میکروبلیدینگ و میکروشیدینگ استفاده میکنند تا حالت و ماندگاری کار بهتر شود و فاصله خالی بین خطوط به طور ملایم پوشانده شود.
آشنایی با تکنیک فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو
راهکار افزایش ماندگاری میکروبلیدینگ
همانطور که گفتیم میکروبلیدینگ برای پوستهای چرب ماندگاری ندارد. اما خوشبختانه راهکارهایی برای افزایش ماندگاری میکروبلید و اجرای آن روی پوستهای چرب نیز وجود دارد. ابتدا لازم است رنگ تاتو اورجینال تهیه کرد.
در جلسه اول فیبروز، طبق معمول با قلم بلید و سوزن فیبروز خطوط را روی پوست ترسیم کرد.
آشنایی با تکنیک فیبروز ابرو و میکروبلیدینگ ابرو
در جلسه ترمیم، با استفاده از رنگ اورجینال و با دستگاه تاتو و سوزن تکسر روی خطوط ترسیم شده دو مرتبه تکرار و مکث رنگ انجام داد. در این حالت رنگ بهتر کاشت شده و ماندگاری آن بالا میرود.
هیچ گاه در جلسه اول با دستگاه خطوط مویی روی پوست ترسیم نکنید. کنترل دست برای ترسیم خطوط با تیغ بلید و قلم بلید خیلی بیشتر است، اما با دستگاه تاتو چنین کنترلی امکانپذیر نیست.
نحوه مراقب در منزل توسط مشتری نیز بسیار با اهمیت است. به مدت چهار روز نشستن صورت، دوش نگرفتن، چرب نکردن بیش از حد با پماد ویتامین آ چشمی، قرار نگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید و… تأثیر بسزایی در افزایش ماندگاری بلید دارد.
میکروبلیدینگ برای آقایان
شاید تعجب کردید و چه بسا فکری سرزنش آمیز به ذهنتان خطور کرد!
واقعیت این است که تکینک میکروبلید برای آقایان هم کاربرد دارد. اگر بنا به دلایل مختلف همچون جراحت، زخم و… فرد با نقص ابرو مواجه شود میتوان با میکروبلید آن را رفع کرد و این موضوع به جنسیت فرد هیچ ارتباطی ندارد چرا که همهی ما فطرتاً زیبا دوست هستیم.
عوارض میکروبلیدینگ
هر روشی در کنار مزایایی که دارد گاهاً عوارضی نیز خواهد داشت و میکروبلید نیز از این قاعده مستثنی نیست. از جمله عوارض میکروبلید عبارتند از؛
بروز آلرژی به رنگ
قرمزی و التهاب پوست (موقتی است)
احساس سوزش و درد
عفونت (بندرت ممکن است پیش آید)
پارگی شدید پوست و بروز خونریزی (در صورت فشار دست زیاد)
قیمت میکروبلیدینگ و فیبروز
قیمت میکروبلید و فیبروز بستگی زیادی به مهارت تاتوآرتیست، رنگ، تجهیزات مصرفی، شهر محل سکونت، منطقه موردنظر و… دارد.
مسترهای واقعی فیبروز در این آکادمی آموزش دیدهاند و هزینه زیادی صرف آموزش و خرید تجهیزات اورجینال نمودهاند و طبیعتاً قیمت کارشان بسیار بالاتر است (حدود دو تا سه میلیون).