کسب رتبه یک شورای عالی انفورماتیک و رتبه یک شرکت‌های پرداخت توسط به پرداخت ملت

به گفته مدیرعامل شرکت به پرداخت ملت، این شرکت موفق به کسب رتبه یک شورای عالی انفورماتیک، رتبه یک شرکت‌های پرداخت در کشور و رتبه ۱۴ بین ۵۰ شرکت برتر براساس گزارش نشریه مرجع بین‌المللی نیلسون ریپورت شده است.

به گزارش آماج به نقل از  پول نیوز، شرکت به پرداخت ملت (سهامي عام) یکی از شرکت های خوش نام و فعال در حوزه ابزارهای پرداخت الکترونیک است که پس از آغاز بکار توانست جایگاه شایسته خود را در بین شرکت های فعال در نظام پرداخت الکترونيک و شبکه بانکي و بازارهاي مالي کشور بدست آورد.

 

به گفته محمدمهدی تقی پور مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت در جمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام شرکت که 14 شهریور ماه 1402 برگزار گردید: شرکت به‌پرداخت از سال ۸۴ به‌عنوان یکی از شرکت‌های حوزه پرداخت الکترونیک آغاز به کار کرده است. عمده سهامداران این شرکت گروه بهسازان فردا با ۸۸ درصد سهم، شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی با ۳.۹۹ درصد، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی با ۱.۵۴ درصد، شرکت سهامی بیمه ایران با ۱.۵۱ درصد، شرکت مهندسی نرم‌افزار شقایق با ۱.۳۷ درصد و گروه توسعه مالی و مهر آیندگان با ۱.۲۱ درصد هستند و سایر سهامداران نیز ۱.۹۶ درصد سهام شرکت را در اختیار دارند.

 

کسب سهم ۲۰.۸۱درصدی از نظر مبلغ کل تراکنش‌ها

مدیرعامل شرکت به پرداخت ملت، با اشاره به دستاوردهای شرکت به‌پرداخت ازجمله رتبه یک شورای عالی انفورماتیک، رتبه یک شرکت‌های پرداخت در کشور و رتبه ۱۴ بین ۵۰ شرکت برتر براساس گزارش نشریه مرجع بین‌المللی نیلسون ریپورت افزود: «در حوزه خدمات بانکی می‌توان به اقدامات این شرکت همچون ارائه خدمات مدیریت سوئیچ، نصب نرم‌افزار ۴۷۰۰ خودپرداز، نرم‌افزار هشت هزار پایانه فروش، یک‌میلیون و هفتصد هزار کاربر سامانه موبایلی، تولید رمز پویا و ۹و‌نیم میلیون کاربر رمز پویا اشاره کرد. همچنین خدمات نرم‌افزار خوددریافت و خودپرداز بانک ملت برعهده‌ به‌پرداخت است.»

 

تقی‌پور همچنین یادآور شد: «در حوزه ابزارهای پرداخت در تیرماه ۱۴۰۲ طبق آخرین گزارش شاپرک، از نظر مبلغ ۱۸.۷ درصد سهم مبلغی POS فروشگاهی را داریم که از نظر تعداد ۱۸.۰۸ درصد و در حوزه IPG نیز ۳۰.۴۴ درصد سهم از مبلغ را به دست آورده‌ایم. این رقم از نظر تعداد تراکنش ۳۶.۳۳ درصد است. در حوزه موبایلی هم سهم بازار ما از نظر مبلغ ۴۵.۳۲ درصد و از نظر تعدادی ۴۳.۸ درصد است و بر اساس این آمار، در تمامی کانال‌ها از نظر مبلغ رتبه اول را در دست داریم.»

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت در ادامه اعلام کرد: «سرانه دستگاه‌های کارت‌خوان این شرکت، ۶۱۲ تراکنش به ازای هر پایانه و از نظر مبلغ ۱.۴۵۲میلیون ریال است که این ارقام به‌طور متوسط در سامانه شاپرک ۳۸۳ تراکنش به ازای هر پایانه بوده و از نظر مبلغ ۷۸۶ میلیون است.»

 

او اضافه کرد: «در تیرماه ۱۴۰۲ این ارقام نشان‌دهنده عملکرد مناسب و اثربخشی بالای پایانه‌ای کارت‌خوان فروشگاهی شرکت است و سهم به‌پرداخت از نظر تعداد تراکنش‌ها ۱۹.۶۷ درصد و از نظر مبلغ ۲۰.۸۱ درصد است و به‌رغم این‌که کلیت بازار شاهد افت ۰.۹درصدی در مبلغ و کاهش ۱.۳۲درصدی در تعداد تراکنش بوده، اما به‌پرداخت هم در مبلغ ۰.۳۶ درصد رشد داشته و هم در تعداد ۰.۸۹ درصد افزایش رقم زده که نشان‌دهنده عملکرد مثبت این شرکت نسبت به بازار است.»

 

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت خاطرنشان کرد: «سهم بازار ما در پایانه فروشگاهی با توجه به اضافه شدن رقبا روی کانال ۱۸ درصد حفظ شده و در پایانه‌های اینترنتی نیز موفق شده‌ایم سهم بازار خود را به ۳۶.۳۳ درصد برسانیم و در پایانه‌های موبایلی نیز سهم خود را روی تقریباً باثبات ۴۵درصدی که بیشترین سهم بازار بین رقباست، حفظ کرده‌ایم.»

 

مشارکت به‌پرداخت در پروژه‌های بزرگ ملی

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت درخصوص حضور و مشارکت این شرکت در پروژه‌های بزرگ ملی گفت: «سامانه بهای سوخت، سامانه پرداخت اعتباری بهای سوخت، سامانه پیشخوان دولت، سامانه توزیع سبد کالا و ارائه خدمات پرداخت الکترونیک از طریق Mpos ازجمله پروژه‌های بزرگی است که در آن دخیل بوده‌ایم.»

 

کسب 449 ریال سود به ازای هر سهم ضمن افزایش سرمایه 167 درصدی

برابر اطلاعات و صورت‌های مالی حسابرسی شده میاندوره‌ای دوره 9 ماهه منتهی به 1401/09/30 شرکت به پرداخت ملت، این شرکت ضمن ثبت افزایش سرمایه 167 درصدی و با لحاظ سرمایه جدید به ازای هر سهم 449 ریال سود محقق کرده است.

 

«پرداخت» با سرمایه ثبت شده 8,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 9 ماهه منتهی به 1401/09/30 مبلغ 3,593,781 میلیون ریال سود محقق کرده است.

 

درباره شرکت

شرکت به پرداخت ملت (سهامي عام) با هدف توسعه ابزارهاي پرداخت الکترونيکي فعاليت خود را از سال 1384 بعنوان ارائه دهنده خدمات پرداخت الکترونيکي PSP(Payment Service Provider) با اخذ مجوز رسمي از بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران آغاز نموده است، همچنين پس از تشکيل شرکت شاپرک در سال 1391 مجوزهاي لازم جهت ادامه فعاليت از شرکت مذکور اخذ گرديده است.

 

در اين راستا شرکت به پرداخت ملت مسئوليت ايجاد و پشتيباني شبکه پايانه‌هاي فروش و ساير ابزارهاي پرداخت با هدف گسترش نظام پرداخت الکترونيک به شبکه بانکي و بازارهاي مالي کشور را بر عهده گرفته است.

 

حوزه فعاليت

اين شرکت با برخورداري از دانش و تخصص روز دنيا، به عنوان يک گروه توانمند در ارائه خدمات الکترونيکي بصورت تخصصي در زمينه هاي ذيل فعاليت مي‌نمايد:

– ارائه خدمات پرداخت از طريق پايانه هاي فروشگاهي (EFT-POS)

– ارائه خدمات پرداخت از طريق شبکه پرداخت اينترنت (IPG)

– ارائه خدمات پرداخت از طريق سامانه پاسخ صوتي محاوره‌اي (IVR)

– ارائه خدمات پرداخت از طريق کد دستوري (#741*)

– ارائه خدمات پرداخت از طريق برنامه موبايلي (Mobile App)

– ارائه خدمات پرداخت و بانکي از طريق دستگاه خودپرداز (ATM)

– ارائه خدمات پرداخت و بانکي از طريق پايانه غير نقدي (Kiosk)

– ارائه خدمات پرداخت و بانکي از طريق پوز شعبه (PINPAD)

– ارائه خدمات پرداخت الکترونيکي بهاي سوخت

 

افتخارات

– کسب گواهي نامه رتبه بندي و احراز صلاحيت شرکت هاي انفورماتيکي از شوراي عالي انفورماتيک کشور

– کسب رتبه يکم در زمينه هاي توليد و پشتيباني نرم افزار هاي سفارش و خدمات پشتيباني از شوراي عالي انفورماتيک کشور

– کسب پروانه بهره برداري وزارت صنعت ، معدن و تجارت جهت توليد فناوري اطلاعات ( توليد نرم افزار)

– کسب گواهينامه انجمن انفورماتيک ايران

– اخذ مجوز فعاليت از سازمان نظام صنفي رايانه اي

– کسب رتبه 14 از نشريه معتبر نيلسون ريپورت بين 150 شرکت PSP دنيا

 

دریافت درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت( به پرداخت)

شرکت به پرداخت ملت از جمله ارائه دهندگان خدمات پرداخت الکترونیک در کشور از زیر مجموعه‌های بانک ملت به‌شمار می‌رود و شما می‌توانید درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت دریافت نمایید.

 

کسب رتبه‌ی اول کشوری در میان تمام شرکت‌های ارائه‌دهنده درگاه پرداخت

به پرداخت ملت اکنون با کسب رتبه‌ی اول کشوری در میان تمام شرکت‌های ارائه‌دهنده درگاه پرداخت، شناخته می‌شود. اما این شرکت علاوه‌بر این، در مسیر توسعه و افزایش تعداد محصولات خود گام برمی‌دارد و همواره به دنبال راه‌حل‌های تخصصی برای معضلات مشتریان در این حوزه‌ بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا