افزایش چشمگیر تولید، دستاورد آینده نگری فولاد آلیاژی

با راه اندازی خط ۷۰۰ هزار تنی، ظرفیت تولید به یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن می‌رسد تا این افزایش چشمگیر تولید، دستاورد آینده نگری در فولاد آلیاژی باشد.

به گزارش آماج به نقل از پول نیوز، فولادسازی یکی از صنایع پرکاربرد است که ردپای آن را در تمامی بخش‌ها می‌توان مشاهده کرد. امروز صنعت یا حرفه‌ای یافت نمی‌شود که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم به فولاد وابسته نباشد. از سوی دیگر صنعت فولاد، پویایی خاص خودش را دارد و دانشمندان بسیاری در حال بررسی و تحقیق بر فولاد هستند تا تنوع محصولات فولادی را بیش از گذشته افزایش دهند. اگرچه تلاش‌های بسیاری صورت می‌گیرد تا مواد دیگری جایگزین فولاد شود، اما عالمان و دانشمندان هنوز نتوانسته اند برای فولاد جایزین مناسبی پیدا کنند. به همین دلیل فولاد هنوز با تمام توان در عرصه‌های تولید یکه تازی می‌کند.

جهان بدنبال فولاد

بدلیل گستره تنوع مصرف، تمامی کشور‌ها بدنبال خودکفایی یا کاهش وابستگی به فولاد هستند. اما شرایط کشور ما متفاوت است. از یک سو شدت تحریم‌ها رو به رو هستیم که تامین بسیاری از کالاها، تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه را سخت و حتی غیر ممکن می‌کند و از سوی دیگر گام‌های بلندی که ایران برداشته باعث شده تا در زمینه تولید بسیاری از محصولات اقدامات موثری انجام دهد و حتی مسیر بی نیازی را طی کند.

ایران در رتبه دهم جهان

خوشخبتانه ایران در زمینه فولادسازی بخوبی عمل کرده و کار بجایی رسیده که اکنون در بین ۱۰ کشور اول جهان در زمینه تولید فولاد قرار دارد. این جایگاه بدلیل تلاش‌هایی است که شرکت‌های فولاد سازی انجام داده اند و به جرات می‌توان ادعا کرد نه تنها متوقف نشده اند، بلکه در حال رکوردزنی مستمر هستند.

درایت و آینده نگری

نکته مهمی که در صنعت فولادسازی کشور مشاهده می‌شود، درایت و آینده نگری است. فولاد سازی‌ها در قالب برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت، به تحول در صنعت فولاد پرداخته اند و کار بجایی رسیده که اگر امروز رشد یا نتوعی در تولید فولاد صورت می‌پذیرد، ردپای آن را می‌توان در سال‌های دور جستجو کرد.

ضرورت قدردانی از فولادسازی‌ها

یکی از شرکت‌های بزرگی که در زمینه تولید فولاد حرفی برای گفتن دارد و صنایع وابسته به فولاد، باید روند تولید خود را در تلاش‌های آن شرکت جستجو کنند و قدردان باشند، شرکت فولاد آلیاژی است که نه تنها امروزه در زمینه تولید شمش فولاد رکوردزنی‌های قابل توجهی داشته بلکه با نگاه توسعه ای، روند تامین نیاز شرکت‌های وابسته به فولاد را حفظ کرده است.

توان رقابت با جهان

در این رابطه مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با تاکید بر اینکه شرکت فولاد آلیاژی ایران دانش بنیان و”‌های تک” است گفت: محصولات شرکت فولاد آلیاژی ایران قابل رقابت با بازار‌های جهانی است. محمد کمال زاده که در نشست خبری با فعالان بازار سرمایه، مدیران دارایی و تحلیلگران حضور داشت، گفت: مجموعه فولاد آلیاژی ایران علاوه بر خط تولید فعلی، ۲ طرح توسعه‌ای بزرگ را در دستور کار دارد.

بهره برداری از خط جدید

مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با بیان اینکه مجموعه فولاد سازی ۲ (پروژه یزد یک) با تولید ۷۰۰ هزار تن انواع شمش‌های فولاد آلیاژی در حال تحویل گیری از پیمانکار است، افزود: ذوب‌های آزمایشی در زمینه کوره EAF و LF انجام شده و با توجه به اینکه قسمت ذوب، به طور کامل تحویل گرفته شد و قسمت ریختگی تا اواخر شهریور ماه تحویل و به تولید می‌رسد، پیش بینی می‌شود تا پایان شهریور بهره‌برداری از این خط را داشته باشیم.

دستاورد آینده نگری

کمال زاده با تاکید بر اینکه پروژه فولاد سازی ۲ بعد از ۱۳ سال در حال تحویل و بهره‌برداری است افزود: با فعالیت این خط ۷۰۰ هزار تن به ۵۵۰ هزار تن فولاد‌های آلیاژی این شرکت در حوزه تولید اضافه می‌شود و ظرفیت فولاد سازی فولاد آلیاژی ایران در حالت اسمی به یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن می‌رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − نه =

دکمه بازگشت به بالا