یک سبک زندگی سالم چگونه است؟

در دنیای امروزی که انسان ها در جوامع مختلف درگیر فضای مجازی و کار و تلاش برای کسب درآمد هستند کمتر به زندگی کردن می پردازند. در این مطلب برای شما 27 نکته طلایی برای یک سبک زندگی سالم را بیان می کنیم.

27 نکته طلایی برای یک سبک زندگی سالم

طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت،سبک زندگی ترکیبی از الگوهای رفتاری و عادات فردی در سراسر زندگی شامل تغذیه تحرک بدنی،استرس،مصرف دخانیات و کیفیت خواب است که در پی اجتماعی شدن بوجود امده است.شیوه زندگی پدیده ای چند وجهی است که تمام جنبه های زندگی روزمره ،خواب ،غذا،بهدا شت،اداب و رسوم،کار،بازی ،سرگرمی،وقت گذرانی،روابط اجماعی،طرز تفکر،رفتار،احساسات و عواطف می باشد.

1. خانه نشینی

تمام آن شب هایی که پای تلویزیون نشستید را بهتر نبود به یک کنسرت یا سالن سینما می رفتید؟ هرگز حدسش را نمی زنید ممکن بود با چه کسانی دوست شوید یا چه نکات تازه ای یاد بگیرید.

2. مسافرت نکردن

با مسافرت کردن چیزهائی یاد می گیرید که هیچ مدرسه ای قادر به آموزش آنها نیست و به خاطر داشته باشید که با بچه دار شدن، انجام این مهم بسیار سخت تر می شود.

3. عدم توانایی تصمیم گرفتن

آن چه که دوست دارید را انجام دهید و نه آن چه که دیگران از شما انتظار دارند. عزم تان را جزم کنید، مسئولیت تصمیم تان را بپذیرید و حرکت کنید.

4. عدم یادگیری یک زبان جدید

تنبلی را کنار بگذارید و برای این کار همین الان اپلیکیشن رایگان Duolingo را نصب کنید.

5. عدم رها کردن شغلی که دوستش ندارید

چرا یک جا نشسته اید و مرتبا از شغل فعلی تان که دوستش ندارید شکایت می کنید؟ به جای این کار بی حاصل شجاع باشید و شغل دیگری را امتحان کنید.

6. عدم پس انداز پول

رو به پیری می روید و هنوز مستاجرید یا خانه کوچکی دارید. وقت آن نرسیده که پول تان را پس انداز کنید؟

7. خسیس نباشید

بین این گزینه و مورد قبلی مرز باریکی وجود دارد. مقدار زیادی پول پس انداز کرده اید اما چه فایده که هیچ لذتی از آن نمی برید؟

8. عدم بروز احساسات

بخندید. گریه کنید. زندگی کنید.

9. ماندن در یک رابطه بد عاطفی

اگر در یک رابطه بد دست و پا می زنید احتمالا بعد از مدتی آن را کنار خواهید گذاشت اما اکثر مردم حسرت این را می خورند که چرا زودتر این کار را نکرده اند.

10. آمیزش کمتر با همسر

بهتر است تا جوان هستید این کار را انجام دهید. بدون شک این امر موجب محکم تر شدن پیوند دوستی با همسرتان خواهد شد و فراموش نکنید که با افزایش سن انجام این کار سخت تر و کمتر خواهد شد.

11. احاطه شدن توسط دوستان بد

شما که به خوبی آنها را می شناسید پس بهتر است برای آرامش خودتان هم که شده، رهایشان کنید.

12. ترس از گفتن جمله “دوستت دارم”

خیلی زود، دیر می شود. اگر این احساس را نسب به کسی دارید، شک و تردید را کنار گذاشته و به او بگویید. تردید حاصلی جز پشیمانی نخواهد داشت.

13. اهمیت قائل شدن برای حرف های دیگران

 زمانی که سن تان بالاتر می رود متوجه می شوید که این مساله هیچ ارزشی ندارد. هر کاری که دوست دارید را انجام دهید. هر لباسی که خوش تان می آید را بپوشید و هر آن چه که گفتن اش، خوشحال تان می کند را بگویید.

14. عدم صرف وقت برای قدردانی از نعمت ها

لحظه ای درنگ کنید. نفس عمیقی بکشید. به اطراف تان نگاهی بیندازید و به خاطر برخورداری از نعمت های گوناگون خداوندی، سپاسگزار باشید.

15. تسلیم شدن

اگر اکنون تمام تلاش تان را برای دستیابی به اهداف نکنید در آینده حسرت خواهید خورد که چرا اندکی بیشتر تلاش نکرده اید.

16. عدم ریسک پذیری

شغل رویایی تان که مدت ها در آرزوی آن بوده اید را به شما پیشنهاد می دهند اما برای انجام آن مجبورید به شهر یا کشور دیگری نقل مکان کنید. آیا جرات خطر کردن دارید؟!

17. عدم گذران اوقات با کسانی که دوست شان دارید

افراد زیادی به زندگی ما وارد یا از آن خارج می شوند. قبل از این که دیر شود برای کسانی که ارزش دارند وقت گذاشته و سعی کنید کنار آنها باشید.

18. دائما نگران بودن

آرام باشید. کارها به خوبی پیش می رود و همه چیز ختم به خیر خواهد شد. ضمنا تا به حال کجا شنیده یا دیده اید که ”نگرانی” چیزی را درست کرده باشد؟

19. عدم ترک محدوده امن

اگر امکانش برای شما مهیاست کارهایی مثل پرش از صخره، چتربازی، قایق سواری و یا حتی پرش بانجی را برای یک بار هم که شده امتحان کنید. تلویزیون را کنار بگذارید، در جمع برقصید یا افسار سخن را به دست بگیرید.

20. کار زیاد

شاید حجم قابل توجهی پول را در بانک پس انداز کرده باشید اما خاطره ای هم ساخته اید؟

21. عدم استفاده از وسایل ضدبارداری

تولد یک فرزند ناخواسته در اوج جوانی یا سال های اولیه ازدواج احتمالا انجام بخش بزرگی از کارهایی که در لیست اهداف و برنامه ها نوشته اید را اگر نگوییم غیرممکن اما فوق العاده سخت خواهد کرد.

22. عدم دنبال کردن رویاها

بزرگ بیاندیشید و رویاهایتان را دنبال کنید.

23. عدم چشیدن غذاهای گوناگون

بد نیست غذاهای مکزیکی، هندی، ایتالیایی، مصری و در کل غذاهای سایر ملل را امتحان کنید. گاهی اوقات با چشیدن مزه های متنوع آنها شگفت زده خواهید شد.

24. ورزش نکردن

بخش زیادی از سال های اوج تناسب بدنی را در رختخواب یا جلوی تلویزیون هدر می دهیم. بلند شوید و روزانه چند دقیقه ای بدوید یا یوگا کار کنید. بعد از رساندن وزن بدن تان به حد مطلوب، از سلامتی بیشتر لذت خواهید برد.

25. عدم سخت کوشی در مدرسه یا دانشگاه

زمانی که نمی توانید یک گفتگوی ساده درباره آثار ادبی کلاسیک یا مباحث ساده جامعه شناسی یا روان شناسی را با رئیس تان یا با فرد جذابی که به تازگی با او آشنا شده اید را برای چند دقیقه کوتاه ادامه دهید، احتمالا آرزو خواهید کرد که ای کاش در مدرسه یا دانشگاه توجه بیشتری به تدریس معلم یا استاد کرده و بهره بیشتری از مطالب می بردم.

26. عدم پیدا کردن مهارت یا استعدادی که برای آن ساخته شده اید

سرگرمی یا کاری را پیدا کنید که از انجام آن واقعا لذت می برید. شاید انجام این کار در روزهای سخت تنها مایه آرامش تان باشد.

27. عدم درک عظمت وجودی تان

جدا هنوز متوجه نشده اید که چقدر شگفت انگیزید؟! هر چه زودتر به این مساله پی ببرید، به نفع تان است. پس تفکر درباره آن را شروع کنید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا