دیدار با سید هادی خامنه‌ای ریاست پژوهشکده جهان اسلام

دیدار اعضای شورای فرهنگی اجتماعی مرکز سازمانی و تشکیلاتی فجر ملل اسلامی با ریاست اندیشکده جهان اسلام .

در این دیدار ریاست اندیشکده مطالعات جهان اسلام تشویق به فعالیتهای فرهنگی اجتماعی در چارچوب اصول و منطق شرعی اسلام ناب محمدی و پرهیز از بزرگ نمایی و سیاهنمایی و پیروی از قانون اساسی جمهوری اسلامی نمودند .

در این نشست ریاست هیئت مدیره و مدیر عامل مرکز سازمانی و تشکیلاتی فجر ملل اسلامی ایران نیز به تشریح نظام نامه ساختار تشکیلاتی این مرکز پرداختند و گفتمان سازی فرهنگی اجتماعی اقتصادی با نگرش بهر وری سیاسی امنیتی برای دفع توطعه های منافقان داخلی و خارجی را اصلی ترین هدف از تشکیل موسسه غير انتفاعی فجر ملل اسلامی ایران بیان نمودند .

دکتر مجتبی کریمی که دارای مدرک DBA در رشته مدیریت استراتژی و کارشناسی ارشد مدیریت و برنامه ریزی شهری و بیش از سی سال تجربه فعالیت های فرهنگی اجتماعی اقتصادی و سیاسی را در کارنامه خود دارد

بیان نمود که پس از بررسی در بین تشکل‌های مختلف و شناسایی نقطه ضعف و قوت آنها و احساس نیاز امروز مدیریت خرد و کلان کشور به مشارکت هر چه بیشتر نسل جوان در فعالیتهای فرهنگی و مسئولیت پذیر اجتماعی ایدئولوژی و استراتژی ها چشم اندازهای کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت برای داخل کشور و بصورت کلان جامعه شمول و بین المللی این مرکز طراحی و اساس نامه آن تنظیم و به ثبت رسیده است .

ایشان تاکید نمودند که این مرکز با هدف کمک به تخصص گرایی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه های اجتماعی نخبگانی متعهد و متخصص مشتاق به فعل‌های فرهنگی اجتماعی سیاسی و اقتصادی بومی محلی و منطقه ای برای ارائه مشاوره سازنده به مجمع نمایندگان و هیئت اجرایی استانی و شهرستانی حتی روستايي طراحی و راه اندازی شده است با نگرش مدیر پروری و جانشین پروری در سطح خرد و کلان جامه‌ نخبگانی از بین اقوام و تشکل‌های پیشران قومیتی در کشور عزیزمان نقشه راهبردی خود را طراحی نموده است تا با گفتمانسازی بین نسلی با مسئولان در حد توان مدیران باسابقه این مرکز سازمانی و تشکیلاتی در ایجاد اتحاد و همبستگی ملی نقش آفرینی نماید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا