دکتر امیرحسین حسینی کیست؟

بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید مجهزترین بخش آندوسکوپی کودکان در کشور را داراست

به گزارش خبرنگار ما, دکتر امیرحسین حسینی فوق تخصص گوارش و کبد و آندوسکوپی کودکان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: من از زمانی که مقطع عمومی را به اتمام رساندم بعد از دوران خدمت با مرکز تحقیقات جراحی نوزادان در بیمارستان نمازی شیراز همکاری داشتم و از آن زمان به رشته گوارش و کبد و اندوسکوپی کودکان علاقه مند شدم.

وی به وجه تمایز گوارش کودکان و بزرگسالان پرداخت و گفت: بعضی‌ها معتقدند بدن یک کودک در ابعاد کوچک تر از بدن یک بزرگسال است در حالی که این فرضیه درست نیست و این در حالی است که بعضی بیماری‌ها در بزرگسالان نمود پیدا می‌کند که در کودکان وجود ندارد و بالعکس این روند هم متصور است. ضمن اینکه بیان مشکل بیمار در نوزادان و شیرخواران وجود ندارد و این مساله تشخیص را دشوار تر میکند و هنر یک پزشک کودکان این است از حال عمومی و گریه و معاینات یا اطلاعاتی که والدین به وی میدهند بتواند به تشخیص برسد و درمان کند. همچنین اقدامات آندوسکوپی و کولونوسکوپی برای نوزادان و کودکان نسبت به بزرگسالان سخت تر است چرا که هم بدن و دستگاه گوارش آنها ظریفتر است و هم نیاز به بیهوشی در نوزادان در نوزادان و کودکان می باشد.

این فوق تخصص گوارش و کبد و آندوسکوپی کودکان به معرفی کامل بخش آندوسکوپی بیمارستان مفید پرداخت و اظهار داشت: بخش آندوسکوپی بیمارستان مفید با حضور اساتید پیشکسوت این رشته یعنی اقای دکتر علی اکبر سیاری و آقای دکتر فرید ایمان زاده بیش از بیست سال پیش تاسیس شده است. این بخش کاملا مجزا و در حقیقت بزرگترین بخش آندوسکوپی گوارش کودکان در کشور است که دارای چهار اتاق مجزا که دو اتاق برای کولونوسکوپی و دو اتاق آندوسکوپی و یک اتاق  برای بررسی های مانومتریک گوارشی وجود دارد. همچنین یک اتاق مجزا برای ریکاوری بعد بیهوشی اختصاص یافته است. نکته قابل توجه در بخش اندوسکوپی بیمارستان مفید این است که متخصص بیهوشی در تمام مراحل حین و بعد از اندوسکوپی در بخش حضور دارد و در تمام کارهای آندوسکوپیک کارشناس بیهوشی و تکنیسن آندوسکوپی و دستیار فوق تخصص گوارش کودکان در کنار پزشک فوق تخصص کودکان حضور فعال دارند.

وی ادامه داد: اقدامات تشخیصی اندوسکوپیک برای بیمارانی که علائم گوارشی مثل بلع اجسام خارجی، خونریزی‌های گوارشی، دردهای شکمی مزمن، احتمال بیماری سلیاک و التهاب روده دارند انجام میشود.
بخش دیگر شامل اندوسکوپی های پیشرفته در بیمارانی است که به طور مثال خونریزی گوارشی دارد که به خاطر واریس مری بوده و در این مواقع ما بیمار را با روش آندوسکوپی با روش رابر باند- که حلقه پلاستیکی را دور عروق انداخته- جلوی خونریزی گرفته می شود یا روش بالون مری یا استفاده استنت که در تنگی های مری آندوسکوپیست تنگی را برطرف میکند.مورد بعدی بکارگیری اندوسکوپ جهت گاستروستومی -لوله تغذیه که مستقیم داخل معده تعبیه میشود- است که از طریق پوست صورت می گیرد و اینهابخشی از اقداماتی است که در بخش اندوسکوپی بیمارستان مفید است.

دکتر حسینی افزود: در مورد کولونوسکوپی هم بیمارانی که خونریزی‌های گوارشی تحتانی دارند که پزشک شک می کند که احتمال وجود پولیپ ها وجود دارد -پولیپ بافت اضافه در روده بزرگ و ندرتا در سایر قسمت های دستگاه گوارش است- که این پولیپ ها تا 95 درصد به روش کولونوسکوپی درمان می شوند. پولیپ روده کودکان معمولا خوش خیم است. مجددا باید تاکید کرد که همه این اقدامات زیربیهوشی است و هیچ تجربه ترسناک یا دردناکی برای بیماران بجا نمیگذارد.

فوق تخصص گوارش و کبد و آندوسکوپی کودکان در خصوص بخش فوق تخصصی گوارش و کبد تصریح کرد: در بخش فوق امکان بستری کودکان در اتاق‌های VIP فراهم است که به عنوان امکانات بیمارستان در خصوص توریسم سلامت محسوب می شود و ما مفتخریم که بیمارانی که از کشورهای مختلف برای درمان به بیمارستان مفید مراجعه می‌کنند و در حال حاضر برنامه ریزی احداث بیمارستان کودکان مفید 2 در حال انجام است که انشااله در چند سال آینده ساخته خواهد شد که قطعا بار زیادی که اکنون در حیطه خدمت رسانی روی بیمارستان مفید است را کم خواهد کرد و قطعا کمک خیرین محترم میتواند در این امر تسریع بیشتری ایجاد کند.
پایان خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا