حقایقی درباره سلامت بدن

به نقل از اماج – حقایقی درباره سلامت بدن
تحقیقات جدید علمی نشان می‌دهد برخی تصورات عمومی درباره سلامت بدن، اشتباه بوده و واقعیت درباره آن‌ها به گونه دیگر است. مجله «ریل باز» برخی از این حقایق که اخیراً به دست آمده را منتشر کرده است:

1- آجیل بخورید تا سلامت بمانید !
غالب افراد با مزایای خوردن آجیل آشنا هستند اما بر اساس مطالعات جدیدی که توسط دانشگاه ماستریخت انجام شده، خوردن روزانه حداقل 10 گرم آجیل و یا بادام زمینی، احتمال مرگ و میر را 23 درصد کاهش می‌دهد. بر اساس این مطالعات، خوردن آجیل، ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل سرطان، دیابت و مشکلات تنفسی را کاهش می‌دهد.

 

2- 84 درصد از چربی‌ها از طریق تنفس از بدن خارج می‌شوند‌
بر اساس تحقیقات جدید مجله بریتیش مدیکال (British Medical)، چربی‌های اضافی که افراد چاق در هنگام لاغر شدن از دست می‌دهند از طریق تنفس از بدن خارج می‌شود.
بسیاری‌ها بر این باورند که در هنگام کار و یا ورزش، چربی‌ها از طریق تبدیل شدن به انرژی، حرارت و یا عضله از بین می‌روند اما واقعیت این است که در هنگام لاغر شدن، 84 درصد از چربی‌ها از طریق دی اکسید کربن و 16 درصد باقی از طریق عرق کردن از بدن خارج می‌شوند.

 

3- مدت زمان تمرکز فکری شما از یک ماهی قرمز کم‌تر است‌
بر اساس مطالعاتی که توسط مایکروسافت انجام شده، مدت زمانی که یک انسان می‌تواند تمرکز فکری داشته باشد از 12 ثانیه در سال 2000 به 8 ثانیه در سال 2015 رسیده است. پژوهشگران، علت این مسئله را استفاده از گوشی‌های تلفن همراه هوشمند دانسته که موجب تنبلی مغز کاربران شده است.

4- عرق بدن، بوی بد نمی‌دهد‌
تحقیقات جدید نشان می‌دهد بوی بدی که در هنگام عرق کردن از بدن متصاعد می شود، مربوط به این فرآیند طبیعی نیست بلکه بوی بد مربوط می‌شود به باکتری‌های موجود در روی پوست که از آب خارج شده از بدن،‌ تغذیه  می‌کنند. تنها دو درصد از شهروندان اروپایی هستند که این نوع باکتری بر روی پوست آن‌ها، وجود ندارد که موجب می شود در هنگام عرق کردن، بوی بد از آنها متصاعد نشود.

 

5- شما در هنگام صبح ها، بلندتر هستید‌
بر اساس بررسی های انجام شده، طول قد افراد در هنگام شبانه روز، به اندازه یک سانتیمتر بلند و کوتاه می‌شود. معمولا انسان ها در اوایل صبح بلند‌تر هستند و کار و فعالیت آن‌ها در طول روز موجب فشار عضلات و مفاصل می‌شود. این مسئله باعث می‌شود که در هنگام خواب، قد آن‌ها نسبت به صبح کوتاه‌تر شود.

 

6- شکستن قولنج موجب ابتلا به آرتروز نمی‌شود‌ ولی آسیب رسان است
بر خلاف تصور عمومی، هیچ تحقیقات علمی ثابت نکرده است که شکستن قولنج موجب ابتلا به آرتروز می‌شود. صدایی که بر اثر این کار به وجود می‌آید مربوط می‌شود به ترکیدن حباب در مایع مفصلی که به هیچ عنوان مضر نیست. با این وجود، پزشکان معتقدند انجام این عمل اگرچه موجب آرتروز نشده اما ممکن است به رباط و تاندون‌های بدن آسیب برساند.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا